RENN4

Speciale school zoekt een excellente

gedragswetenschapper

Bij RENN4 kunnen onze leerlingen met speciaal talent hun toekomst werkelijkheid laten worden. Op VSO Sneek in Sneek helpen we onze leerlingen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar graag vooruit! Dit doen we met een team van onderwijsprofessionals die voor elkaar klaarstaan.

Jouw functie
Als gedragswetenschapper ben je onderdeel van de multidisciplinair samengestelde Commissie van Begeleiding die leerkrachten in staat stelt een handelingsplan adequaat uit te voeren. Je ondersteunt en begeleidt de leerkrachten en studiecoaches en verzorgt scholing voor je collega’s. 

Naast de ondersteuning die je biedt, ben je medeverantwoordelijk voor de keuzes die er binnen de school worden gemaakt. Je verantwoordelijkheden spelen zich dus af op zowel leerkracht-, leerling- als schoolniveau en omvatten de verantwoordelijkheidsgebieden coaching en deskundigheidsbevordering, diagnostiek en begeleiding, beleidsvorming en ontwikkeling. Dit doe je in een hecht en vitaal team waar veel ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast heb je contacten met ouders (bijvoorbeeld in het kader van de intakeprocedure) en hulpverlenende instanties die betrokken zijn bij de leerlingen. Dit vraagt goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om een relevant netwerk op te bouwen.

Op onze school is iedere dag anders en daarom kun je snel schakelen, hou je van een uitdaging en sta je stevig in je schoenen. Humor en relativeringsvermogen zijn daarbij belangrijk!

Wij bieden
- een professionele en dynamische werkomgeving;
- een pensioenregeling via het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds;
- een salaris tussen de € 3.186,00 en € 5.862,00 euro bruto per maand o.b.v. fulltime (schaal 11 conform de cao Primair Onderwijs);
- jaarlijks 53 vakantiedagen o.b.v. fulltime;
- ruimte om te ontwikkelen door scholing- en begeleidingsmogelijkheden;
- (in overleg) een dienstverband van 16 tot 32 uren per week;
- Benefits at Work; 
- een hecht team van collega’s die met hart en ziel werken aan goed onderwijs voor de leerlingen die aan onze zorg zijn toevertrouwd;
- een tijdelijke aanstelling op basis van vervanging ziekteverlof/zwangerschapsverlof.

Jij bent
- intrinsiek gemotiveerd om te werken met onze leerlingen;
- ervaren in het werken met de doelgroep;
- actief in de samenwerking met ouders, collega’s en (zorg)partners;
- enthousiast om te investeren in persoonlijke en teamontwikkeling;
- in het bezit van een diagnostiek aantekening en hebt een academische opleiding afgerond.

Enthousiast?
Ben jij de betrokken en gedreven gedragsdeskundige die onze school nodig heeft? Dan willen we graag kennismaken! De gesprekken vinden plaats op maandagochtend 11 november 2024. Solliciteer via de button onderaan de pagina. Heb je eerst nog een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via

Sluitingsdatum

03-11-2024

Startdatum

z.s.m.

Locatie

VSO Sneek

Contactpersonen

Myra Boer

06-27063563

Adres

Hemdijk 14 8601 JV SNEEK

Locatie