RENN4

Speciale school zoekt een excellente

onderwijsassistent B

Bij RENN4 kunnen onze leerlingen met speciaal talent hun toekomst werkelijkheid laten worden. Op De Aventurijn in Emmen helpen we onze leerlingen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar graag vooruit! Dit doen we met een team van 20 onderwijsprofessionals die voor elkaar klaarstaan.

Jouw functie
Als onderwijsassistent bied je in samenspraak met de leerkracht extra begeleiding en ondersteuning aan leerlingen. Je neemt gestandaardiseerde toetsen af bij leerlingen, registreert je bevindingen in het systeem en bespreekt dit met de leerkracht. In overleg met de leerkracht geef je uitvoering aan (individuele) onderwijsarrangementen en levert een bijdrage aan gesprekken met ouders.

Je bereidt lesmateriaal voor, organiseert schoolactiviteiten, neemt deel aan werkgroepen en draagt ideeën en verbetervoorstellen aan. Daarnaast begeleid je leerlingen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen en voer je volgens afspraak kleine medische handelingen uit. Bij (on)gewenst gedrag bespreek je dit met de leerkracht en grijp je in bij niet aanvaardbaar gedrag.

Op onze school is iedere dag anders en daarom kun je snel schakelen, hou je van een uitdaging en sta je stevig in je schoenen. Humor en relativeringsvermogen zijn daarbij belangrijk!

Wij bieden
- een professionele en dynamische werkomgeving;
- een pensioenregeling via het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds;
- een salaris tussen de € 2.317,83 en € 3.110,00 euro bruto per maand o.b.v. fulltime (schaal 5 conform de cao Primair Onderwijs);
- jaarlijks 53 vakantiedagen o.b.v. fulltime;
- ruimte om te ontwikkelen door scholing- en begeleidingsmogelijkheden;
- een dienstverband van 16 uren per week;
- de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, computer, tablet, mobiele telefoon of een sportabonnement aan te schaffen;
- aantrekkelijke kortingen op uiteenlopende merkartikelen;
- een hecht team van collega’s die met hart en ziel werken aan goed onderwijs voor de leerlingen die aan onze zorg zijn toevertrouwd;
een tijdelijke aanstelling op vervangingsbasis van 13 mei 2024 tot 20 juli 2024.

Jij bent
- intrinsiek gemotiveerd om onze leerlingen verder te helpen;
- actief in de samenwerking met ouders, collega’s en (zorg)partners;
- enthousiast om te investeren in persoonlijke en teamontwikkeling;
- in het bezit van een diploma mbo spw4 of vergelijkbaar.

Enthousiast?
Ben jij de betrokken en gedreven onderwijsassistent die onze school nodig heeft? Dan willen we graag kennismaken! Solliciteer via de button onderaan de pagina. Heb je eerst nog een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via

Regio

  • Drenthe

Sluitingsdatum

05-05-2024

Startdatum

13-05-2024

Contactpersonen

Adres

Sparrenlaan 4 7822 EM EMMEN

Locatie