RENN4

Speciale school zoekt een excellente en vakbekwame

leerkracht

Bij RENN4 kunnen onze leerlingen met speciaal talent hun toekomst werkelijkheid laten worden. Op SO Prof. W.J. Bladergroenschool in Groningen helpen we onze leerlingen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar graag vooruit! Dit doen we met een team van onderwijsprofessionals die voor elkaar klaarstaan.

Jouw functie
Als leerkracht verzorg je onderwijs aan leerlingen die specifieke vragen stellen op het gebied van leren en gedrag. Daarmee is het een uitdagende baan. Je hebt persoonlijk contact met de leerlingen en stimuleert ze om zich te ontwikkelen en te leren omgaan met hun behoefte aan extra ondersteuning. Ze hebben jou nodig en dat geeft energie!

Deze leerlingen zoeken een leerkracht die creatief kan omgaan met het aanleren van onder andere didactiek, sociale vaardigheden en emotionele vaardigheden. De nadruk ligt in deze functie op het differentiëren op zowel pedagogisch als didactisch gebied, zodat de talenten van leerlingen zichtbaar worden. Met diverse samenwerkingspartners ga je op zoek naar de beste aanpak voor elke leerling. Voornamelijk tussen onderwijs en zorg is sprake van intensieve samenwerking. Jij bent hier als leerkracht een belangrijke schakel.

Op onze school is iedere dag anders en daarom kun je snel schakelen, hou je van een uitdaging en sta je stevig in je schoenen. Humor en relativeringsvermogen zijn daarbij belangrijk!

Wij bieden
- een professionele en dynamische werkomgeving;
- een pensioenregeling via het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds;
- een salaris tussen de € 3.321,00 en € 5.862,00 euro bruto per maand o.b.v. fulltime (schaal LC conform de cao Primair Onderwijs);
- jaarlijks 53 vakantiedagen o.b.v. fulltime;
- ruimte om te ontwikkelen door scholing- en begeleidingsmogelijkheden;
- een dienstverband van 32 tot 40 uren per week;
- de mogelijkheid om deel te nemen aan een fiscaal voordelige fiets-privé regeling;
- collega’s die met hart en ziel werken aan goed onderwijs voor de leerlingen die aan onze zorg zijn toevertrouwd;
- een vaste aanstelling met 2 maanden proeftijd.

Jij bent
- intrinsiek gemotiveerd om onze leerlingen verder te helpen;
- actief in de samenwerking met ouders, collega’s en (zorg)partners;
- enthousiast om te investeren in persoonlijke- en teamontwikkeling;
- onderwijsbevoegd (bij voorkeur PABO).

Enthousiast?
Ben jij de betrokken en gedreven vakbekwame leerkracht die onze school nodig heeft en heb je ervaring in het speciaal onderwijs? Dan willen we graag kennismaken! Solliciteer via de button onderaan de pagina. Heb je eerst nog een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via

Sluitingsdatum

15-05-2024

Startdatum

z.s.m.

Adres

Donderslaan 157 9728 KX GRONINGEN

Locatie